Kurumsal
Profesyonel Çözümler

Yeşilmavi Yazılım, kurumsal yapınızın katma değerini artıran, büyümesini ve verimlilik sağlayan bir çözüm bütünlüğü sunar. Değişen ve gelişen teknolojileri harmanlayarak ve deneyimleri göz önüne alarak ürün geliştirmektedir. Yeşilmavi Yazılım ürünleri en son teknolojileri kullanan yazılım mühendislerinin geliştirdiği ve diğer yazılımlarla entegre olabilen yazılımlar sunmaktadır. Bu çözümler arasında, çeşitli büyüklüklere göre özel tasarlanmış kurumsal kaynak yönetimi, sektörel çözümler, tedarik ve talep zinciri otomasyonu, iş süreçleri tasarımı danışmanlığı, iş zekası çözümleri gibi çözüm ve hizmetler sayılabilir.

Misyonumuz

Şirketimizin varlık sebebini ve müşterilerimiz için hangi değerlerin üretildiğini tanımlayan MİSYON’umuz; Müşteri odaklı entegre iletişim çözümleri sağlayarak her zaman ve her yerde müşterilerimize hızlı, kaliteli, ekonomik hizmetler sunmaktır.

Kurumsal

Vizyonumuz

Şirketimizin kurmak istediği geleceği ve Şirketimizin ulaşmayı amaçladığı noktayı ifade eden VİZYON’umuz ; İletişimde müşterilerimizi geleceğe taşıyan en doğru adres olmaktır.

Değerlerimiz

Şirketimizi eşsiz kılan inançlar dizisini ve Şirketimizin karakterini tanımlayan kültürel özellikleri temsil eden DEĞERLERİMİZ ise şöyledir; Biz, Müşteri Odaklı, Güvenilir, Yenilikçi, Sorumlu ve Özveriliyiz. Gücümüz, Dayanışma ve Takım Ruhumuzdur.

Hedeflerimiz

Türkiye' de Bilgi Teknolojileri'nin kullanımına katkıda bulunmak. Firmaların müşterilerine, çalışanlarına kolay ve hızlı ulaşmasını sağlayarak aralarındaki iletişimi geliştirmek En son teknolojiler kullanılarak özgün ve yenilikçi projeler üretmek. Esnek bir işletme yapısı ile müşteri istek ve ihtiyaçlarına cevap vermek Değişen koşullar içinde müşterilere esnek fiyat uygulamaları ile maksimum çıkarlak sağlamak

İlkelerimiz

Yeşilmavi Yazılım olarak verdiğimiz sözlerin arkasında olmak Uzmanı olduğumuz platformları kullanmak Sorunsuz ve test edilmiş projelerle müşterilere hizmet vermek Sorunlara en hızlı şekilde çözümler üretmek ve teknik destek sağlamak Teknolojiyi yakından takip etmek ve en son teknolokiyi kullanmak İnternet ve Web teknolojisi kullanarak ürünler üretmek ve hizmet vermek.